Kimmo  050 516 3578

Joni 050 544 1152

  Aapontie 27,  28840 PORI

Saneeraus- ja rakennuspalvelut

Pääkaupunkiseudulle ja muualle eteläiseen Suomeen

Oletko rakentamassa omakotitaloa? Tarvitsetko yrityksellesi lisää toimisto-, varasto- tai tuotantotilaa? Projektirakentajat JK Oy tarjoaa rakennuspalvelut niin yrityksille kuin yksityisille. Teemme myös tilamuutoksia kotiin, kouluun, päiväkoteihin, toimistoihin ja julkisiin tiloihin. Toteutamme edulliset rakennuspalvelut mm. pääkaupunkiseudulla, kuten Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja muualla eteläisessä Suomessa, kuten Porissa, Turussa ja Tampereella.

Uudisrakentaminen – yrityksille ja yksityisille

Hyvät toimitilat ovat keskeistä yrityksen toiminnassa. Ahtaat ja talotekniikaltaan vanhentuneet liiketilat, toimistot ja muut toimitilat eivät ole tarkoituksenmukaisia ja saattavat aiheuttaa tumman pilven yrityksen arkeen. Uusien toimitilojen avulla yrityksellesi saadaan sellainen kokonaisuus, joka palvelee paremmin asiakkaitasi, sekä pitää elinkaarensa aikana kustannukset hallinnassa. Kestävissä ratkaisuissamme huomioidaan myös tulevaisuuden tarpeet, aina laajennustöitä silmällä pitäen. Tutustu tarkemmin referensseihimme ja ota yhteyttä.

Uudisrakentamisen vetäjäksi saatat tarvita osaavan projektijohtajan.

Tilaelementtien asennus – nopea tilamuutos

Toteutamme myös erilaisten tilaelementtien asennustyöt kouluihin, toimistoihin ja muihin kohteisiin. Asennamme tilaelementit kohteessa paikoilleen turvallisesti ja viimeistellysti. Tilaelementtien avulla saadaan sujuvasti uusia toiminnallisuuksia käyttöön. Esimerkiksi koulujen ja päiväkotien väistötilat, sekä toimistotilat valmistuvat nopeasti ja sujuvasti tilaelementeistä.

Pyydä tarjous kohteestasi!

Annamme mielellämme lisätietoa siitä, miten toteuttaisimme kohteesi rakennuspalvelut kaikkine yksityiskohtineen, joten olethan yhteydessä.

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt