Kimmo  050 516 3578

Joni 050 544 1152

  Aapontie 27,  28840 PORI

Vastaava työnjohtaja ja muut rakentamisen asiantuntijat

Pääkaupunkiseudulle ja muualle eteläiseen Suomeen

Projektirakentajat JK Oy varmistaa, että saneeraus-/rakennushankkeesi etenee aikataulujen, sopimusten, työturvallisuusmääräysten ja laskettujen kustannusten mukaan. Kun olet rakentamassa, saat meiltä rakennushankkeeseesi asiantuntevan vetäjän, jonka tietotaidolla lopputuloksesta saadaan kestävä, viihtyisä ja tarkoituksenmukainen. Vastaavan työjohtajan ja muut rakentamisen projektijohtaja-asiantuntijat tavoitat meiltä mm. Espoon, Vantaan ja Helsingin alueelle. Palvelemme mielellämme myös muualla eteläisessä Suomessa, kuten Tampereen, Turun ja Porin seuduilla.

Projektinjohtaja ottaa kopin kokonaisuudesta:

  • Suunnittelusta, rakentamisen organisoinnista sekä valvonnasta
  • Sopimusten moninaisesta valvonnasta
  • Aikataulujen, prosessien ja kulujen hallinnasta

Vastaavan mestarin palvelut ja konsultointi

Meiltä saat myös konsultointiapua projektisi eri vaiheisiin. Kokenutta vastaavaa mestaria/työnjohtajaa tarvitaan, kun työmaalle vaaditaan rakennuslupaa tai muuta viranomaisten toimesta vaadittavaa valvontaa. Vastaavan mestarin nimitys ei ole nimellinen, vaan ammattilaisen avulla saat mm. rakennuksen, joka noudattaa tarkasti rakennusmääräyksiä. 


 

Suunnittelusta toteutukseen – rakentaminen asiantuntijan hyppysissä varmistaa toimivan lopputuloksen

Projektirakentajat JK Oy on mukanasi koko rakennusvaiheen ajan. Tarveselvitykset, hankesuunnittelu, kustannuslaskenta- ja seuranta, työturvallisuus, urakoitsijavalinnat, rakentamisen valvonta, tilaajan hankinnat sekä viimeisenä vastaanottoon ja käyttöönottoon liittyvät menettelyt ja tarkastukset hoituvat projektijohtopalveluidemme kautta. Myös takuutarkastukset kuuluvat projektinjohdon kenttään.

Ota yhteyttä!

Annamme mielellämme lisätietoa kattavista palveluistamme, ja siitä mikä ratkaisu olisi sopivin juuri projektiisi. Projektirakentajat JK Oy:n vastaava työnjohtaja ja muut projektijohtajat saattelevat urakkasi onnistuneesti maaliin mm. Helsinki–Espoo­­–Vantaa-akselilla ja muualla Etelä-Suomessa.

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt